Acasă Special 5 jocuri de păcănele celebre de la EGT pe care le poți...

5 jocuri de păcănele celebre de la EGT pe care le poți încerca în această vară

0

Euro Games Technology (EGT) este unul dintre cei mai celebri producători de sloturi din Europa. Experiența de casino slot EGT oferită în mediul online este una extrem de apreciată de amatorii de păcănele din România, care au de unde alege jocuri cu care să se distreze din plin.

Age of Troy

Tematica acestui joc este plasată în antichitate și urmărește legenda Războiului Troian și mai exact conflictul dintre Sparta și Troia. Jocul are un număr fix de 20 de linii de pariere. Calul Troian este folosit pe post de WILD, în timp ce speciala se declanșează în momentul în care simbolul SCATTER apare de 3 ori pe ecran, oferind nu mai puțin de 12 rotiri gratuite. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt cele ale lui Ahile și Elena din Troia. Funcția „Gamble” le permite jucătorilor să joace dublaje pentru fiecare câștig obținut, iar jucătorul poate fi oricând surprins de câștigarea unui Mystery Jackpot, dispus pe 4 niveluri, care poate fi declanșat în orice moment.

40 Super Hot

Acest titlu face parte dintr-o serie de jocuri cu fructe și șeptari, iar numărul 40 indică, de fapt, numărul liniilor de pariere (care sunt fixe). Jocul are o tematică similară cu veteranul Sizzling Hot, produs de concurenții de la GreenTube și la fel ca acesta, nu dispune de o specială, cu rotiri gratuite. Simbolurile SCATTER, atunci când apar de minim 3 ori pe ecran, plătesc însă destul de bine. La fel ca și în celelalte jocuri de la EGT, nu lipsesc dublajele și nici funcția Mystery Jackpot.

Secrets of Alchemy

Acest joc, care are la bază nemuritorul mit al alchimiei, ne duce cu gândul la magul Gandalf din Stăpânul Inelelor; o variantă similară a acelui personaj este folosită pentru simbolul WILD, care poate apărea pe rolele 2-5. Acest joc cu până la 25 de linii de plată oferă o specială, care poate fi declanșată de apariția simbolului SCATTER pe primele 3 role și care oferă 7 rotiri gratuite. Dintre simbolurile comune, prințul oferă cele mai mari câștiguri. Nu lipsesc nici dublajele și nici posibilitatea de a declanșa Mystery Jackpot, în mod complet aleatoriu.

Burning Hot

Este un joc clasic cu fructe și șeptari, având 5 role și 3 coloane, dar și un număr fix de 5 linii de pariere. În lipsa unei speciale, jocul este bine-cunoscut pentru volatilitatea ridicată a câștigurilor care pot obținute la finalul fiecărei rotiri. Trifoiul are rol de WILD, iar dolarul este folosit pe post de Scatter, însă câștigurile pentru Scatter nu sunt atât de mari precum cele de la 40 Super Hot. Cu toate acestea, jocul plătește foarte bine pentru liniile de șeptari, struguri și pepeni, iar dublajele sunt cu atât mai interesante.

Shining Crown

Acesta este unul dintre jocurile pe care operatorii le aleg deseori pentru a oferi rotiri suplimentare în cadrul anumitor promoții. Este un joc clasic, cu fructe și șeptari, având 10 linii de plată, însă dispune de un simbol care are o funcție deosebită: coroana, care are rol de WILD, poate apărea pe una sau mai multe dintre cele 3 role centrale și atunci când va genera câștiguri, coroana va substitui toate simbolurile de pe rolele pe care a apărut.

Exit mobile version