Acasă Baraj Promoveaza CSA Steaua in Liga 3? Adversarele si programul de la baraj

Promoveaza CSA Steaua in Liga 3? Adversarele si programul de la baraj

0

CSA Steaua are un obiectiv clar de ceva timp, iar anul acesta pare sa fie foarte aproape de a-l indeplini. Mai exact, vorbim de promoveaza in a treia liga a fotbalului din Romania. Echipa armatei va debuta la barajul pentru promova in luna August.

Steaua București

Mai exact, Steaua o va intalni pe Argesul Mihailesti pe 1 August, dupa care pe 5 August va juca impotriva echipei Baraganul Ciulnita. Pe 9 August va fi ultima etapa a barajului, atunci cand stelistii vor astepta rezultatul dintre Argesul Mihailesti si Baraganul Ciulnita.

Steaua a fost campioana Ligii a patra din Bucuresti, astfel ca la baraj va da peste campioanele din Ialomita si Giurgiu, luptand pentru promovarea in al treilea esalon al fotbalului romanesc.

La Giurgiu campioana este Argesul Mihailesti, care vine dupa o victorie cu 5-3 in urma prelungirilor contra celor de la Victoria Adunatii Copaceni. De cealalta parte, din Ialomita o avem campioana pe Baraganul Ciulnita, echipa care a trecut cu scorul de 5-1 de Victoria Tandarei.

Asadar, in urma meciurilor de la baraj programate pe 1, 5  si 9 August vom afla daca anul 2020 este cel in care CSA Steaua va face pasul catre a treia liga, urmand sa lupte apoi pentru promovarea in liga secunda a Romaniei.

Microbistii asteapta ca meciurile Stelei de la baraj sa fie introduse si la casele de pariuri, pe internet fanii duelandu-se deja in ponturi, insa e putin probabil ca agentiile sa introduca in oferta de pariere meciuri din liga a patra, fie ele chiar si la baraj.

Exit mobile version