Acasă Special 5 jocuri inedite de la EGT care merită încercate în această iarnă

5 jocuri inedite de la EGT care merită încercate în această iarnă

0

Compania bulgară producătoare de jocuri de cazinou EGT este nelipsită din lista partenerilor operatorilor licențiați din România. Fie că este vorba despre sloturi sau despre jocuri de masă, softurile lansate se remarcă prin grafica deosebită și prin câteva funcții speciale.

Majoritatea jocurilor beneficiază de Jackpot Cards, un jackpot progresiv pe patru niveluri, și de funcția „Gamble”, prin care câștigul adus de fiecare rundă poate fi dublat. Mai jos vă prezentăm 5 jocuri care merită încercate atunci când afară este prea frig pentru o activitate outdoor. Jocurile EGT pot fi găsite în oferta acestui cazinou licențiat în România: https://mrbit.ro/ro/games/providers/egt

KENO UNIVERSE

Amatorii jocurilor loto pot încerca loteria virtuală Keno Universe. Mecanismul este foarte simplu: după ce ai deschis jocul, pe ecran apar 80 de numere din care trebuie să alegi 10. Dacă nu te simți inspirat, există un buton care selectează automat cele zece numere. După ce dai click pe rotire, începe „extragerea”. Dintr-un tub plasat în dreapta ecranului cad 20 de bile. Dacă printre ele se regăsesc și unele de pe biletul tău, acestea clipesc.

Jocul plătește de la patru numere ghicite în sus. Tabelul de plată este afișat în stânga ecranului, cuprinzând recompensele pentru toate variantele câștigătoare (de la 4 la 10 numere). Fiecare câștig poate fi multiplicat prin funcția „Gamble” (trebuie să ghicești dacă următoarea carte de joc întoarsă cu fața în sus este inimă neagră sau inimă roșie).

JACKS OR BETTER

Este cel mai popular joc de video poker, pentru că are un regulament foarte simplu. În partea de sus a ecranului este afișată valoarea mâinilor câștigătoare, în ordine descrescătoare: chintă roială, chintă de culoare, careu, fill house, culoare, chintă, trei de-un fel, două perechi, valeți sau mai mult (Jacks or Better).

După ce apeși pe butonul prin care setezi miza sunt afișate cinci cărți. Perechile sunt păstrate sau cărțile care pot forma un chintă sunt păstrate implicit. Dacă vrei să schimbi și cărțile care au deja „Held”, dai click pe ele. Dacă dai click pe cărțile care nu au „Held” în dreptul lor, atunci ele vor fi păstrate când apeși din nou pe miză. Poți seta viteza cu care se desfășoară jocul.

FAST MONEY

Este un slot inspirat din lumea bogaților. Cele mai importante simboluri sunt bărbatul cu trabuc, femeia fatală, avionul, yachtul și mașina de lux. Vila cu zeci de încăperi este simbolul Wild, care substituie orice alt simbol obișnuit și are multiplicator x2, iar valiza cu bani este Scatter. Minim trei simboluri Scatter declanșează o serie de 15 rotiri suplimentare cu multiplicator x3. Pentru rotirile gratuite se folosește un set alternativ de role.

Așa cum era de așteptat, acest slot are și Jackpot Cards, un jackpot progresiv pe patru niveluri: nivelul 1 – treflă, nivelul 2 – romb, nivelul 3 – inimă roșie, nivelul 4 – inimă neagră. Jackpotul poate fi declanșat de orice rotire, indiferent de valoarea mizei.

VIRTUAL ROULETTE

Din galeria jocurilor EGT nu putea să lipsească ruleta virtuală. În partea de jos a ecranului sunt pariurile interioare și cele exterioare. Dacă vrei să pariezi pe un anumit număr, dai click exact pe numărul respectiv pe masa aflată în jumătatea superioară a ecranului. Poți să plasezi mai multe pariuri într-o rundă, dacă îți permite bugetul. După ce ai terminat de așezat jetoanele (a căror valoare o setezi), apeși pe cercul din stânga jos, iar pe ecran apare ruleta care se învârte până când bila poposește într-un buzunar. Este vorba despre o ruletă europeană, cu numere de la 0 la 36.

DICE HIGH

Pare un joc cu fructe obișnuit. De altfel, atunci când îl deschizi, pe primul ecran apar numai simbolurile de acest tip: cireșe, lămâi, portocale, prune și pepeni. Simbolul care îl diferențiază față de alte sloturi este, însă, zarul, care este Scatter și declanșează o funcție specială.

Trei zaruri stabilizate pe ecran, în orice poziție, declanșează un joc asemănător cu video pokerul. Pe ecran apar cinci zaruri și ai dreptul la trei aruncări. La prima aruncare a zarurilor, poți păstra pe oricare dintre cele cinci pictograme prin selectarea lor. Zarurile respinse pot fi aruncate și a doua și a treia oară, în încercarea de a obține o combinație cuprinsă în tabelul de plată: cinci de un fel, careu, chintă, full, trei de un fel,  două perechi, o pereche. La fel ca majoritatea sloturilor produce de EGT, Dice High are Jackpot Cards și Gamble.

Exit mobile version