Paltinis Rasinari a invins astazi cu 3-1 pe AS MSE 08 Targu Mures dar trebuie sa astepte deciziile comisiilor FRF pentru a afla daca a castigat barajul si a promovat in Liga 3. In mansa tur muresenii s-au impus cu scorul de 2-0. CSO Bragadiru a castigat cu scor categoric pe Abatorul Slobozia si va juca din august in Liga 3. De asemenea, Orasul Stalin Renaste s-a impus la Ghelinta si, daca Hotararea Comitetului de Urgenta nu va fi anulata in instanta, va juca in al treilea esalon.

Baraj Liga 3 Paltinis Rasinari MSE 08

Astăzi se dispută meciurile retur din barajul de promovare pentru promovarea în Liga 3, dar și șapte partide amânate din manșa tur.

În Regiunea 1 se vor disputa două partide contând pentru manșa tur, în timp ce a treia dublă a fost anulată din cauza excluderii campioanei județului Iași. Astfel, CSM Ceahlăul Piatra Neamț este promovată direct în Liga 3. AS Avântul Albești nu a avut aceeași soartă, deoarece a urmat indicațiile ilegale ale FRF și structura sportivă a fost substituită cu o nouă entitate, AFC Avântul Albești.

Regiunea 1:

BOTOȘANI AS AVÂNTUL ALBEȘTI BACĂU ACS GAUSS BACĂU
0 1
IAȘI VICTORIA LEȚCANI NEAMȚ CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ
exclusă de CDE a FRF promovată direct în Liga 3
SUCEAVA ACS ȘOMUZ FĂLTICENI VASLUI CS FLACĂRA MUNTENII DE SUS
5 0

 

În Regiunea 2, ACS Sticla Arieșul Turda este deja promovată, în urma victoriei categorice din manșa tur. ACS Dumitra promovează direct în Liga 3, dar factorii județeni de decizie politică și FRF au căzut de acord să renască inima Cooperativei și, astfel, locul campioanei județene în Liga 3 va fi luat de ACS Unu FC Gloria Bistrița. CS Minaur și CSC Sânmartin dispută prima manșă a barajului cu începere de la ora 18.00.

 

Regiunea 2:

MM CS MINAUR BAIA MARE BIHOR CSC SÂNMARTIN
0 0
CLUJ ACS STICLA ARIEȘUL TURDA – 10 SĂLAJ ACS UNIREA MIRȘID – 2
6 4 0 2
BISTRIȚA NASĂUD ACS DUMITRA / 1.FC GLORIA SATU MARE AS ENERGIA NEGREȘTI OAȘ
promovată direct în Liga 3 exclusă prin decizia CDE a FRF

 

Și în Regiunea 3 avem situații interesante. CS Ocna Mureș a promovat direct. Returul de la Ghelința va fi de foc, având în vedere că Orașul Stalin Renaște a câștigat la limită prima manșă. Cel mai interesant duel ca fi cel de la Rășinari. Mureșenii de la MSE 08 nu au înțeles nimic din procedura ilegală stabilită de FRF și au schimbat denumirea structurii (cel puțin așa cred ei). ACS Păltiniș a contestat dreptul de joc al adversarilor și ceea ce trebuia să fie un caz extrem de simplu pentru Comisia de Disciplină și Etică a FRF a fost trimis la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, însă CNSL nu a luat în discuție speța în ședința de a doua zi (21.06.2018) cu toate că ar fi trebuit soluționat cu celeritate. Interesul FRF este ca manșa retur să se dispute și apoi se mai trage de buzunarul unora sau altora…

Regiunea 3:

BRAȘOV AS SR BRAȘOV – 3 COVASNA ACS NEMERE GHELINTA – 0
1 2 0 0
ALBA CS OCNA MUREȘ HARGHITA AS UNIREA CRISTURU SECUIESC
promovată direct în Liga 3 exclusă prin decizia CDE a FRF
MUREȘ AS MSE 08 TÎRGU MUREȘ – 3 SIBIU ACS PĂLTINIȘ RĂȘINARI – 3
2 1 0 3

 

 

Prima echipă virtual promovată din Regiunea 4 este ACS Dumbrăvița care a profitat de slăbiciunea provocată a adversarului și s-a impus la scor în manșa tur. Voința Lupac, campioană fără CIS în Caraș Severin, are prima șansă în confruntarea cu CS Hunedoara. Crișul Chișineu Criș, campioana Aradul, va data piept în prima manșă cu transformata Petrolul Bustuchin.

Regiunea 4:

HD CS HUNEDOARA – 2 CARAȘ SEVERIN AFC VOINȚA LUPAC – 1
0 2 1 0
ARAD CS CRIȘUL CHIȘINEU CRIȘ GORJ AS PETROLUL BUSTUCHIN
4 0
TIMIȘ ACS DUMBRĂVIȚA – 11 MH ACS ȘIMIAN – 0
5 6 0 0

 

Capul de afiș în Regiunea 5 este ținut de manșa retur de la Colonești, dintre Vedița și Unirea Bascov. În tur, argeșenii s-au impus în al 7-lea minut de prelungire profitând și de superioritatea numerică. În celălalt meci, Flacăra Horezu va defila cu siguranță și pe terenul de la Buzescu, după ce a deraiat Rapidul în prima manșă.

Regiunea 5:

VÂLCEA ACS FLACĂRA HOREZU – 9 TR ACS RAPID BUZESCU – 0
8 1 0 0
ARGEȘ ACS UNIREA BASCOV – 3 OLT ACS VEDIȚA COLONEȘTI -1
2 1 1 0
DB AS GLORIA 2015 CORNEȘTI DOLJ SC U CRAIOVA 1948 SA
exclusă prin decizia CDE a FRF promovată direct în Liga 3

 

În Regiunea 6, întâlnirea pseudo-campioanelor se produce în Capitală, între două structuri sportive care au fost autorizate în urmă cu câteva săptămâni de MTS. Cum au ajuns în baraj doar AMFB, AJF Giurgiu și FRF știu! Rezultatele de pe teren sunt prea puțin importante în condițiile în care Partidul dorește SC F CR SA în Liga 3 și, până în 2020, în Liga 1.

În schimb, meci tare la Bragadiru după remiza înregistrată în manșa tur la Slobozia.

Regiunea 6:

IALOMIȚA CF ABATORUL SLOBOZIA – 2 ILFOV CSO BRAGADIRU – 5
1 2 1 4
GIURGIU AFC SINGURENI – 1 BUCUREȘTI SC F CR SA – 17
0 1 7 10
CĂLĂRAȘI CS VENUS INDEPENDENȚA PRAHOVA CS BLEJOI
5 1

 

În Regiunea 7 intră în luptă două pseudo-campioane, care au însă șanse reduse de a promova în Liga 3. În singurul duel regulamentar, CS Medgidia speră să obțină promovarea după remiza înregistrată la Ciorăști.

Regiunea 7:

VRANCEA CSL SPORTUL CIORĂȘTI – 2 CT CS MEDGIDIA – 5
2 0 2 3
TULCEA ACS PESCĂRUŞUL SARICHIOI JR BUZĂU SCM GLORIA BUZĂU
0 3
GALAȚI UNIVERSITATEA DUNĂREA DE JOS BRĂILA CS FĂUREI
0 4

 

 

Echipele marcate cu roșu, conform regulamentelor și bunului simț, nu aveau dreptul să participe în baraj, cu atât mai mult să promoveze în Liga 3. Rușine, trișorilor!