LIga4---Mă-pot-trezi-cu-contul-blocat-la-pariuri-sportive-online-dacă-câștig-în-mod-constant-(1)

Există o categorie de pariori la noi în țară pe care este foarte greu să-i mulțumești. Știi genul celor care săptămânal îți spun că au pierdut un bilet cu potențial câștig de ordinul miilor de lei din cauza unui singur meci, a arbitrului, a unui aranjament, a ghinionului, a unui penalti, a unui gol încasa în prelungiri și așa mai departe. Ei bine, o parte dintre aceștia susțin și că le-a fost blocat contul la o anumită casă de pariuri de buni de sunt… Lucru care, nu se poate dovedi a fi decât fals. Deși este adevărat că, în anumite situații – destul de rar întâlnite – se mai întâmpla ca anumiți operatori să-i limiteze pe pariorii câștigători pe anumite competiții sportive și la anumite discipline, blocarea contului se întâmplă în proporție de 99% din cu totul alte motive.

În principal, conturile sunt blocate atunci când utilizatorul încalcă regulamentul:

  • Se înregistrează folosind date false
  • Se înregistrează fără să aibă încă vârsta minimă de 18 ani împlinită
  • Deschide mai multe conturi la același operator folosind identități diferite pentru a încerca să revendice același bonus de mai multe ori
  • Efectuează depuneri de pe carduri bancare sau portofele electronice ce aparțin altor persoane
  • Efectuează depuneri și retrageri într-o manieră suspectă, ce declanșează alertele de spălare de bani etc.

LIga4---Mă-pot-trezi-cu-contul-blocat-la-pariuri-sportive-online-dacă-câștig-în-mod-constant-(2)

Există totuși și practici interzise care nu sunt trecute câteodată în regulament și care pot atrage cu sine suspendarea contului: este vorba despre Arbitrage Betting sau Sure Bets, o metodă prin care utilizatorul nu face altceva decât să speculeze diferențele dintre cotele oferite de mai multe case de pariuri pentru a paria contrat și a realiza profit indiferent de deznodământul acelui eveniment sportiv.

Chiar dacă anumite case de pariuri nu au trecut această practică în categoria interdicțiilor, toți operatorii se împotrivesc acestei practici, pentru că astfel de utilizatori pot destabiliza calculele traderilor de la agențiile de pariuri sportive online. Dacă te întrebi cum își pot da seama operatorii despre unde, cât, cum și când pariezi tu în altă parte, află că aceștia apelează la terți care se ocupă exact cu așa ceva, și anume cu depistarea acestor conturi.

LIga4---Mă-pot-trezi-cu-contul-blocat-la-pariuri-sportive-online-dacă-câștig-în-mod-constant-(3)

În plus, mai există și situațiile în care pariorul se trezește cu contul blocat temporar, având ca posibile cauze introducerea combinației utilizator/parolă în mod greșit în repetate rânduri, autentificarea de pe un dispozitiv de pe care s-a autentificat și un alt utilizator al agenției în trecut sau nerespectarea procesului de verificare al contului, care reprezintă o procedură obligatorie ce trebuie îndeplinită în termen de 30 de zile de la deschiderea conturilor noi de pariuri online, conform legilor în vigoare și normelor ONJN.

Una peste alta, dacă vrei să ai parte de un tratament profesionist și să nu te trezești cu surprize neplăcute dacă respecți regulamentul îți recomandă să joci la aceste case de pariuri online. Oricând ai o nedumerire, citește cu atenție termenii și condițiile de pe site și dacă ai neclarități deschide un subiect nou pe forumul de discuții al comunității pariorilor din România sau contactează direct operatorul cu pricina prin live chat, e-mail sau telefon.