Adunare Generală la AJF Bihor! Burleanu a dat startul campaniei electorale

0
255

Razvan Burleanu și-a început campania electorală, imediat ce a anunțat data la care vor avea loc alegerile. În aceeași zi, AJF Bihor a anunțat, într-o conferința de presă, că Răzvan Burleanu va participa la Adunarea Generală din data de 12 februarie, conform BIHON.RO

Radu Bitea, Președinte AJF Bihor

„Am dorit să nu privăm membri afiliaţi de vizita de lucru pe care preşedintele FRF Răzvan Burleanu o va face la Oradea în 15 februarie. Astfel, Comitetul Executiv din 11 ianaurie a aprobat ca Adunarea Generală să aibă loc în 15 februarie. Este primul președinte de FRF care va fi prezent la Adunarea Generală a AJF Bihor”, a spus Radu Bitea, președintele AJF Bihor.

În afara preşedintelui, delegaţia FRF îi va mai cuprinde pe secretarii generali Radu Vişan şi Gabriel Bodescu, şi Gheorghiţă Geolgău – manager al departamentului de scouting al FRF.

Delegaţia federală va avea întâlniri cu reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, dar şi cu membri afiliaţi la FRF, AJF Bihor, Luceafărul Oradea, LPS Bihorul, Dinamo Oradea (futsal) şi Sporting Lugaş (fotbal feminin).

Adunarea Generală va avea loc de la ora 14:30 la sala studio de la Casa de cultură a sindicatelor din Oradea.

La Adunarea Generală, cluburile vor fi reprezentate de o singură persoană, ideal preşedinte sau vicepreşedinte cu delegaţie.

Alegeri pentru vicepreședinte

Într-o altă ordine de idei, pentru postul de vicepreşedinte vacantat de Mircea Fodor, se vor putea depune până în data de 1 februarie.

Candidaţii trebuie să aibă funcţie de conducere la o echipă afiliată, să nu aibă cazier şi să fie propus de un club. Dosarele vor fi analizate în 5 februarie de comisia de validare alcătuită din Dorin Demian, George Morgovan şi Gheorghe Rusu, iar noul „vice” va fi ales de membri Adunării Generale în 15 februarie.

Trei jucători under 21 în Liga 4

La propunerea echipelor din Liga a IV-a, din sezonul 2018/2019 va creşte numărul de jucători cu vârsta sub 21 de ani. Dacă în acest campionat este utilizat un jucător U21, din campionatul viitor echipele vor avea pe teren permantent doi jucători U21 şi unul U19.

Măsura se doreşte a oferi perspective juniorilor, în contextul în care fotbalul bihorean este privat de echipe la nivelul Ligii a III-a.