Sportul II, prima echipă exclusă din Liga 4

0
184

Echipa de Liga 4 a clubului FC Sportul Studențesc SA va fi exclusă din competiție pentru două neprezentări. Sportul II a avut probleme și la meciul cu UM CSA, iar la meciurile din etapele 3 și 4, cu Spartac II și Asalt, nu s-a mai prezentat.

Sportul II excludere
În urmă cu două sezoane, Sportul II a fost, pe teren, cea mai bună echipă din Liga 4. Nu a câștigat competiția din cauza unei penalizări de 10 puncte dictată de FRF. AMFB a uitat însă să aplice și măsura excluderii din competiții până la achitarea datoriilor către foștii jucători

SC Sportul Studențesc SA a fost sancționată încă anul 2013 cu excluderea din toate competițiile organizate sub egida FRF, pentru datorii către 6 foști jucători, însă Asociația Municipală de Fotbal București a continuat să o înscrie în Liga 4, inclusiv în acest sezon, cu încălcarea hotărârilor definitive ale Comisiei de Disciplină a FRF.

Împotriva SC Sportul Studențesc SA a fost declanșată cea de-a doua procedură de insolvență, prima fiind închisă în urma achitării creanțelor către cei care au introdus cererea inițială în instanță.

Sportul II pierduse meciurile din primele două etape cu 2-1 (Comprest) și 4-0 (UM CSA), aceste rezultate urmând a fi anulate în urma excluderii.

Meciurile etapei a 4-a din Liga 4 s-au încheiat cu următoarele rezultate

vineri, 22 septembrie
AFC RAPID – TRICOLOR 2-4

sâmbătă, 23 septembrie
TERMO – UM CSA 1-4
VICTORIA – ACADEMIA 0-3
CS FC DINAMO – COMPREST 2-1
ROMPRIM – METALOGLOBUS II 0-2
PROGRESUL 2005 – SPARTAC II 4-1

duminică, 24 septembrie
VENUS – CARMEN