AFC Asalt a jucat azi în deplasare pe stadionul Coresi, gazdă fiind Venus. Așa cum a obișnuit în retur, echipa lui Cezar Cojocariu a ratat mult, dar a făcut și scor.

Venus - AFC Asalt 0-15 / Tescu și Răduca

Încă din primele minute, paznicii și-au arătat forța ofensivă și au deschis scorul prin Gață. Au urmat apoi reușite pe bandă rulantă, semnate de același Gață, Băbeanu, Tescu și Răduca. La pauză tabela indica scorul de 7-0 pentru oaspeți.

În partea secundă, în ciuda ratărilor, AFC Asalt a continuat să puncteze și în final tabela a fost închisă la 15-0, un scor care nu lasă loc de replică.

AFC Asalt a disputat, în acest an, patru partide oficiale, câștigate toate la scor: 5-0 cu Metaloglobus II, 10-0 cu Progresul 2005, 11-0 cu Termo și 15-0 cu Venus. În total, în acest sezon, AFC Asalt a atins cota 89 la goluri marcate.

Paznicii vor disputa următorul meci, tot în deplasare, cu nuca tare a returului, CS FC Dinamo. Câinii lui Badea au pregătit o surpriză pentru principala contracandidată la locul 4, care s-a distanțat deja la 8 puncte. Partida nu se va desfășura pe terenul sintetic, ci pe iarba de pe Piți Varga.

Duelul va fi extrem de interesant. CS FC Dinamo a arătat o formă foarte bună în dispute grele, în timp ce AFC Asalt nu a avut până acum un adversar care să-i pună probleme reale. Dar nici nu poate acuza acumulare de oboseală după primele patru partide.

Al doilea meci al zilei, de pe stadionul Coresi, a ieșit cu cântec și strigături. Relația mult prea apropiată și nefirească dintre comandantul CSA Steaua și conducerea AMFB a creat suspiciunea rezonabilă că indiferent ce s-ar întâmpla pe teren militarii vor fi favorizați, indiferent de adversar. Progresul 2005 a demonstrat că tensiune creată, în mod iresponsabil, de conducătorii fotbalului bucureștean este reală încă din minutul 20, când în urma a două clinciuri la mijlocul terenului, sancționate cu un cartonaș galben pentru gazde, au sărit primele scântei. Până la pauză nu s-a înscris, însă imediat după reluare CSA a deschis scorul. Peste alte câteva minute, scorul a fost majorat și meciul s-a încheiat. Gazdele au contestat vehement modul în care a fost judecată faza ca a premers înscrierii golului 2 și, în cele din urmă, în semn de protest, s-au retras de pe teren.

Este necesar să reamintim că Progresul București, vicecampioana en-titre, s-a retras încă de la începutul sezonului din Liga 4. În semn de protest față de înscrierea abuzivă în competiție a patru grupări incerte din punct de vedere sportiv și juridic, cu încălcarea principiului promovării/retrogradării.

Abdou Kasse Camara are un mesaj pentru rivalii Stelei

Camara e de-al nostru, fratilor!

Publicată de Steaua Liberă pe 10 Martie 2018

Mai trebuie remarcat un eveniment important al vieții cazone. Înființarea Legiunii Străine de către Armata Română. La acest joc a fost titular senegalezul Abdou Kasse Camara, soldat profesionist, cu contract. Din ce în ce mai bine. Banul public la discreția Fiarelor…

GALERIE FOTO VENUS – ASALT 0-15