AMFB nu se dezminte! A îmbrăcat cămașa abuzului și nu se leapădă de ea.

AMFB LIGA 4 AFC Asalt - CS Progresul 2005
CS Progresul 2005 și AFC Asalt se vor confrunta în prima etapă a noului sezon. Gazdele și-au schimbat conducerea în această vară, dar au făcut și o mică modificare a strategiei de imagine. Aceasta doar seamă în acest moment cu o tentativă de a se substitui identității AS FC Progresul București. Dacă se va confirma, cu toată simpatia, fapta poate avea consecințe extrem de serioase

Anul trecut a înscris patru echipe nou-înființate direct în Liga 4: AAS Carmen 1937, AS Academia Rapid, ACS FC Dinamo și CSA Steaua, prima nefiind nici măcar structură sportivă.

Anul acesta, în lipsă de pacienți dornici să se evolueze direct în principala competiție bucureșteană, au fost înscrise direct în Liga 4 doar două echipe: ACS Bucharest United și AFCS Real Crângași, prima fără CIS.

Registrul Sportiv publicat pe site-ul MTS este actualizat și este opozabil oricui, conform răspunsului primit din partea ministrului Ioana Bran.

Despre ACS Bucharest United cu siguranță vom mai scrie foarte mult, în condițiile în care a fost înființată la data de 11 iulie 2018, iar participarea în Liga 4 era anunțată încă de pe data de 21 mai! Și are ceva în comun cu AAS Carmen 1937, cu privire la modul de organizare. Fishy!

Însă, toate la timpul lor. Iată lista celor 16 echipe înscrise de AMFB în Liga 4: Steaua București, ACS FC Dinamo, AS Tricolor FC, AFC Rapid, AFC Asalt, AAS Carmen 1937, ACS Victoria, FC Metaloglobus, CS Progresul 2005, AFC Comprest GIM, AS Romprim, LPS Mircea Eliade, AFC Vis de București, ACS Unirea Politehnica, AFCS Real Crângași, ACS Bucharest United.

După cum se poate observa, AS Termo, Spartac 1944 și Venus nu s-au mai înscris în ediția 2018-2019 cu toate că aveau drept de participare în Liga 4. În aceste condiții, cluburile de Liga 4 trebuie să își desemneze și un nou reprezentant în Comitetul Executiv al AMFB, deoarece mandatul lui Dan Marin a încetat.

Programul primei etape de Liga 4 este următorul:

AFC RAPID – AS ROMPRIM
LPS MIRCEA ELIADE – AFCS REAL CRÂNGAȘI
FC METALOGLOBUS – ACS VICTORIA BUCUREȘTI
ACS FC DINAMO – AS TRICOLOR FC
ACS UNIREA POLITEHNICA – AFC COMPREST GIM
CS PROGRESUL 2005 – AFC ASALT
STEAUA BUCUREȘTI – AAS CARMEN 1937
ACS BUCHAREST UNITED – AFC VIS DE BUCUREȘTI

2 COMENTARII

  1. Pana la urma este adevarat ca Progresul 2005 a preluat palmaresul vechilor societati Progresul si FC National?

Comments are closed.