PAriez aici pentru că văd Liga 1 live

Un studiu dat publicității de Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România relevă faptul că pariorii din țara noastră preferă să joace pe competițiile autohtone. Tendința este firească. De obicei, pariezi pe ce cunoști, iar pentru meciurile din Liga I există numeroase surse de informare și ponturi.

Dintre agențiile de pariuri online la care se poate paria legal în țara noastră, Betano are oferta care se pliază cel mai bine pe piața de aici. Fiind  și sponsorul de nume al campionatului Ligii I, operatorul amintit este singurul care transmite în video streaming live toate partidele din primul eșalon.  Mărturisesc că inițial acesta a fost motivul principal pentru care mi-am deschis cont acolo.

Nu vreau să ratez niciun meci

Pariez aici pentru că văd Liga 1 live

Ca parior și microbist, nu vreau să ratez niciun meci și nu sunt mereu în fața televizorului, iar de site-uri care se blochează și îmi umplu ecranul de bannere m-am săturat. Așa, mi-am instalat aplicația Betano pe telefonul mobil și de atunci văd meciurile oriunde m-aș afla în România.

Și, dacă tot vorbim de facilități prin care acest operator se diferențiază pe piața de aici, trebuie spus că această aplicație este unica prin care se pot plasa pariuri prin comandă vocală. Este vorba despre funcția „Talk n’ Bet”. În colțul stânga sus al aplicației ai un buton prin se poate activa microfonul, iar apoi se pot dicta comenzile pentru plasarea pariului. Se poate juca pe câștigătorul meciului dictând întâi suma și apoi numele echipei câștigătoare.

Nu este necesar să intri pe pagina evenimentului respectiv, trebuie doar să activezi microfonul. Ce-i drept, aplicația funcționează cu toate funcțiile doar pe iOs, dar probabil că se va lansa cât de curând una similară și pentru Android.

Cote bune pentru tipsteri

Pariez aici pentru că văd Liga 1 live

Un alt avantaj al pariurilor puse la această agenție l-am descoperit atunci când cineva mi-a propus să dau ponturi pentru un site de profil. Puteam alege cotele doar dintre cei cinci parteneri ai site-ului, cele mai bune cinci case de pariuri de pe piață. Evident, ca să am un profit cât mai mare, luam ca punct de reper operatorul care oferea cota cea mai mare pentru opțiunea de pariere pe care o indicam.

Comparând zi de zi cele cinci agenții, am observat că Betano avea mai mereu cele mai mari cote, mai ales pe rezultat la meciurile importante, unde are o ofertă numită Marja 0. Concret, operatorul nu percepe marjă de profit și oferă printre cele mai mari cote de pe piață. M-a impresionat, totodată, și bogata ofertă de pariuri sportive, cu peste 30 de sporturi acoperite și o varietate impresionantă de opțiuni de pariere.

Condiții de rulaj ok

Pariez aici pentru că văd Liga 1 live

Betano păreri puteți găsi și pe forumul comunității pariorilor online din România, unde postează jucători cu experiență în branșă, unii mai indulgenți, alții foarte pretențioși. Cu siguranță veți citi opinii despre fondurile suplimentare pe care le primiți atunci când vă deschideți cont pe platformă, care dublează primul depozit.

Nu consider că pachetul de bunvenit ar trebui să reprezinte un criteriu decisiv pentru alegerea unei agenții sau alta, dar nu e rău să primești niște bani „din partea casei”, care înseamnă mai multe șanse să câștigi bani reali. Când am jucat eu, rulajul impunea pariuri pe cote minime de 1.65, un prag decent. Am văzut și cote de 2.00 în „termeni și condiții” la unii operatori. Nu e imposibil să îndeplinești cerințele nici în cazul acela, dar e mai greu.

În fine, de fiecare dată când am avut o nelămurire, serviciul cu clienții a răspuns cu promptitudine. Poate că nu toți pariorii sunt interesați de acest aspect, dar orice detaliu contează.