Victoria București și Bucharest United s-au întâlnit sâmbătă, pe stadionul Aversa, meci contând pentru etapa a 11-a. Cele două formații încheie plutonul fruntaș, miza fiind locul al șaptelea și menținerea șanselor pentru un loc în play-off.

Victoria București - Bucharest United 1-0

Jocul a excelat doar la capitolul angajament, iar ocaziile la cele două porți au fost, practic, inexistente. Singura șansă de a deschide scorul a aparținut gazdelor, care au beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Barbu a încercat să trimită sub bară, însă mingea a șters transversala.

Nici repriza secundă nu a adus elemente de noutate în joc, însă gazdele au reușit să puncteze decisiv. La o centrare venită de pe partea dreaptă, mingea a fost trimisă cu capul pe o traiectorie perfectă.

Finalul meciului a fost intens, cu trei ocazii mari în contul oaspeților. Mai întâi, fundașii Victoriei s-au chinuit să degajeze o minge care se încăpățâna să nu iasă din careu, apoi portarul a scos cu ajutorul barei, iar șutul lui Dragomir a trecut la o palmă de bară.

Chiar dacă Bucharest United putea să întoarcă rezultatul în ultimele 5 minute, Victoria a meritat cele trei puncte. Însă, echipa antrenată de Augustin Călin va trebui să se mobilizeze exemplar pentru ultimele etape dacă vrea să rămână în cărți pentru unul dintre primele patru locuri ale clasamentului.

Până la finalul turului, Victoria are trei meciuri grele cu Steaua București, Progresul 2005 și ACS FC Dinamo. Nici Bucharest United nu are un program mai facil, urmând să întâlnească echipe precum Comprest GIM, AFC Asalt și Carmen 1937. Meciuri din care ambele echipe trebuie să obțină minim 6 puncte pentru a emite pretenții în retur.

Rezultatele etapei a 11-a

VICTORIA BUCUREȘTI – ACS BUCHAREST UNITED 1-0

ROMPRIM – AFC ASALT 3-2
TRICOLOR FC – VIS DE BUCUREȘTI 5-2
REAL CRÂNGAȘI – STEAUA BUCUREȘTI 0-12
AFC RAPID – PROGRESUL 2005 0-7
LPS MIRCEA ELIADE – ACS UNIREA POLITEHNICA 3-4
METALOGLOBUS 2 – ACS FC DINAMO 0-1