ACS Bucharest United avea statut de favorită înaintea meciului cu Tricolor FC, însă victoria nu a fost obținută ușor. Chiar dacă a dominat și și-a creat numeroase ocazii, echipa antrenată de Marius Ștefan a avut nevoie de minutele suplimentare pentru a se declara învingătoare.

ACS Bucharest United - AS Tricolor FC 3-1 / Mariș
Mariș punctează decisiv în prelungiri

Scorul a fost deschis la jumătatea primei reprize de Mariș, însă euforia golului le-a prins nepregătite pe gazde și Tricolor FC a profitat la faza următoare. Un șut plasat la colțul lung din interiorul careului a restabilit egalitatea, cu ajutorul barei. Au urmat emoții pentru Bucharest United la alte două faze, însă Gabor a respins de fiecare dată în corner la șuturile lui Nicolescu.

În repriza secundă, Tricolor FC a mizat pe conservarea rezultatului și a fost foarte aproape să obțină un punct. Însă, în ultimele două minute suplimentare defensiva oaspeților a cedat și Mariș a punctat de două ori realizând astfel un hattrick.

Victoria cu 3-1, coroborată cu celelalte rezultate ale etapei, plasează ACS Bucharest United pe locul 6 în clasament, la 6 puncte de locul 4, ocupat de Comprest cu 28 de puncte. Pe primul loc se află Steaua București, urmată la patru puncte de Carmen. ACS FC Dinamo a revenit pe locul 3, la cinci puncte de lider.

Marți, ACS Bucharest United va juca în Cupa României cu Carmen, iar sâmbătă se va deplasa pe stadionul Rocar pentru confruntarea cu Comprest.