Rezultatele ultimelor două partide disputate de AFC Asalt vor fi stabilite de Comisia de Disciplină.

AFC Asalt - ACS Victoria la Comisia de Disciplină / Tescu și Petcu
Tescu și Petcu au depus mult efort pe teren, însă verdictul final se va da la comisii

Paznicii Regulamentelor au contestat disputarea meciului cu CS FC Dinamo pe un teren de antrenament, care nu poate fi omologat ca stadion pentru Liga 4, conform condițiilor impuse de Comitetul Executiv pentru participarea în principala competiție organizată de AMFB. Pentru a se justifica, CS FC Dinamo a decis să joace și meciul cu Metaloglobus II pe același teren de antrenament, însă prin această manevră nu reușește decât să confirme intenția și coluziunea.

Sâmbătă,  AFC Asalt a câștigat cu scorul de 3-2 (2-1) meciul cu ACS Victoria, dar a și contestat un jucător al oaspeților, deoarece a considerat că se afla în stare de suspendare în urma hotărârii Comisiei de Disciplină din data de 11.04.2018. Dacă situația este reală, atunci oricum ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Departamentul Competiții al AMFB.

La rândul ei, ACS Victoria a contestat patru jucători de la AFC Asalt, așa că, până ce nu se va pronunța Comisia de Disciplină și hotărârea va rămâne definitivă, rezultatul meciului nu va fi omologat, ca de altfel nici ierarhia finală.

Etapa viitoare, AFC Asalt are programată, sâmbătă de la ora 16:00, confruntarea cu Tricolor FC, în deplasare, pe stadionul Coresi.

Iată rezultatele etapei cu numărul 23:

METALOGLOBUS II – AS TERMO 6-1
SPARTAC ’44 II – TRICOLOR FC 2-3
COMPREST GIM – AFC RAPID 2-1
CARMEN 1937 – CS FC DINAMO 0-1
AFC ASALT – ACS VICTORIA
CSA STEAUA – ACADEMIA RAPID 1-3
AS ROMPRIM – CS PROGRESUL 2005