AFC Asalt a câștigat, la limită, cu scorul de 3-2, meciul cu AFC Rapid, disputat marți pe stadionul Coresi.

AFC Rapid - AFC Asalt 2-3 / Alin Băbeanu

Scorul a fost deschis în prima repriză de Caudiu Vasile și majorat în a doua parte de Tescu. A urmat o revenire a gazdelor, care au redus diferența prin Samoilă. Echipa antrenată de Cezar Cojocariu și-a asigurat liniștea prin golul înscris de Băbeanu din lovitură liberă. Totuși, pe final, au mai existat mici emoții după golul care a închis tabela la 2-3, marcat de Niculescu.

Pentru AFC Asalt urmează ultimul meci al sezonului regulat. Sâmbătă de la ora 17.00, pe Electromagnetica, paznicii vor fi gazde pentru Carmen. O victorie ar încununa munca din primul sezon în Liga 4 și ar deschide drumul către play-off. Decizia finală în privința meciului cu ACS FC Dinamo se va lua, probabil, săptămâna viitoare la Casa Fotbalului.

AFC Asalt nu mai trebuie să demonstreze nimic, deoarece toate meciurile de pe teren propriu ale ACS FC Dinamo au fost organizate în condiții neregulamentare, jumătate din ROAF fiind călcată în picioare. Evident, ACS FC Dinamo a beneficiat de complicitatea AMFB, astfel că hotărârile comisiilor subordonate nu trebuie să mire pe nimeni.

Speța este însă mult mai gravă, deoarece ACS FC Dinamo și AMFB au acționat în coluziune cu scopul prejudicierii statului. Miza nu este participarea în play-off-ul Liga 4, ci dorința ACS FC Dinamo de a rămâne agățată într-un contract rămas fără obiect cu CS Dinamo.  Vom reveni pe acest subiect cu toate documentele necesare.

FRF, chiar dacă în trecut a susținut unele inepții debitate de comisiile AMFB, de această dată nu credem că va mai marșa, deoarece ar crea haos la toate nivelurile și ar deveni complice într-o activitate care poate genera, în orice moment, plângere penală.

Așadar, va fi important ce se va întâmpla în ultima etapă, dar mai important e ce va decide Comisia de Recurs a FRF.