Bucharest United a confirmat startul bun din retur cu o nouă victorie la scor. În runda a 17-a, echipa lui Marius Ștefan a primit vizita celor de la Romprim pe stadionul IMGB. Partida nu a avut istoric, gazdele reușind să marcheze câte patru goluri pe repriză.

Scorul a fost deschis de Ed. Dumitru chiar de la prima acțiune ofensivă. Romprim a avut o situație bună de a restabili egalitatea, dar Gabor a ieșit inspirat dintre buturi și l-a blocat pe Păcuraru la 11 metri. Apoi, scorul a luat proporții. Căpitanul Silviu Dragomir a punctat pentru 2-0, iar Ed. Dumitru a realizat dubla. Gabor a mai avut o intervenție bună la un șut expediat din unghi, însă tabela a fost închisă la pauză de gazde cu scorul de 4-0.

Repriza secundă a debutat cu golul marcat de Comănceanu, iar Dragomir a realizat și el dubla, dedicată colegului Carlos Lazăr, aflat în convalescență după o ruptură de menisc.

Ultimele două goluri au fost înscrise de Radan și Comănceanu, iar Gabor a menținut imaculată tabela în dreptul gazdelor la pătrunderile lui Hacan și Moga (foto sus).

Aceasta este cea de-a doua victorie fără gol primit pentru Bucharest United, prima fiind înregistrată în tur cu Comprest (1-0).

După 17 etape, ACS Bucharest United se clasează pe locul 5, atât în clasamentul general, cât și în clasamentele celor mai multe goluri marcate, celor mai puține goluri primite, numărului de victorii și al celor mai puține înfrângeri.

Etapa viitoare, pentru echipa lui Marius Ștefan urmează un test extrem de dificil. Pe stadionul IMGB se va prezenta chiar liderul Steaua București, însă echipa antrenată de Marius Lăcătuș și-a pierdut în prima etapă a returului aura de invincibilitate.

ACS BUCHAREST UNITED: Gabor – Dumitrache, Mateescu, Ghețu, Duță, Ninu, Asanache, Dragomir, Gh. Ilie, Comănceanu, Ed. Dumitru
Rezerve: Cubicciotti, Stoian, Știrbu, Harle, Frîncu, Petrescu, Radan
Antrenor: Marius Ștefan

ROMPRIM: Ad. Păun – Păcuraru, Simion, Grigore, Rosoi, R. Marin, Filip,Alecu, Ilinca, Bălașa, Hacan
Rezerve: Mihăilescu, Moga, Anghel, Gelea, M. Păun, Phanzu, Mușat
Antrenor: Awinga Emre