Bucharest United a început perfect returul, reușind să se impună cu scorul de 7-1 în meciul cu Vis de București. În tur, gazdele de sâmbătă obținuseră victoria la limită cu scorul de 2-1.

Vis de București - Bucharest United 1-7 / Deschidere de scor

Echipa lui Marius Ștefan nu a avut nicio emoție cu privire la punctele puse în joc. Încă din primele minute și-a creat ocazii bune, însă până la pauză nu a reușit să înscrie decât de două ori, dar a compensant în partea secundă.

Partida s-a disputat la Arena Valencia (stadionul Metrorex) de pe strada Virtuții din cartierul Militari. Amenajarea Bazei sportive nu s-a încheiat, dar oferă deja condiții bune de joc, atât pentru fotbalul 11 la 11, cât și pentru cel pe teren redus.

Campionatul bucureștean de fotbal Liga 4 s-a reluat cu meciurile etapei a 16-a, în care au fost consemnate câteva rezultate interesante, nu neapărat surprize.

Carmen a câștigat partida cu Steaua pe sinteticul Complexului Sportiv Ion Țiriac și arată potențial pentru a obține promovarea în play-off.

AFC Asalt a condus vineri până în minutul 70, dar 2005 a întors rezultatul și s-a impus la final cu scorul de 3-1.

Din păcate, nici în acest an competiția nu e ocolită de retrageri. Astfel, LPS Mircea Eliade nu va disputa niciun meci în retur, adversarele urmând să câștige meciurile cu 3-0.

Iată toate rezultatele înregistrate în etapa a 16-a
AFC ASALT – CS PROGRESUL 2005 1-3
AFC VIS DE BUCUREȘTI – ACS BUCHAREST UNITED 1-7
AS CS CARMEN – STEAUA BUCUREȘTI 1-0
AFC COMPREST GIM – ACS UNIREA POLITEHNICA 2-1
AS TRICOLOR – ACS FC DINAMO 0-1
VICTORIA BUCUREȘTI – METALOGLOBUS II 2-1
AS ROMPRIM – AFC RAPID BUCUREȘTI 1-2

AFCS REAL CRÂNGAȘI – LPS MIRCEA ELIADE 3-0