Bucharest United a obținut vineri cea de-a patra victorie, la capătul partidei disputată în deplasare cu Metaloglobus 2. Mai mult, a reușit să înscrie suficente goluri pentru a-și reface golaverajul grav afectat de partida cu Steaua din Ghencea.

Metaloglobus - Bucharest United 1-6

Jocul a fost controlat clar de echipa antrenată de Marius Ștefan și Cătălin Teodorescu. Practic, gazdele nu au trimis niciun șut pe poartă în prima repriză. Prima intervenție a portarului Gabor a fost consemnată în minutul 65.

Totuși, în minutul 90, Metaloglobus a reușit să înscrie golul de onoare, în urma unui pas la off-side ratat de defensiva oapeților. Până atunci, apărarea celor de la ACS Bucharest United funcționase ireproșabil.

Scorul a fost deschis de Comănceanu (9) și scorul pauzei a fost stabilit de Dragomir (35). În partea secundă, diferența din teren a fost transpusă mai clar și pe tabelă. Mariș (54), Dragomir (56), Paterau (71) și Lupescu (88) au dus scorul la 6-0 pentru oaspeți.

Datorită victoriei cu 6-1, Bucharest United acumulează 12 puncte în clasament și are acum golaveraj pozitiv, 19-18. Următorul meci îl are programat marți, pe stadionul IMGB, cu VK Soccer în Cupa României. În campionat, în cadrul etapei a 8-a, Bucharest United va fi gazdă pentru LPS Mircea Eliade.

În derby-ul etapei a 7-a, ACS FC Dinamo și Steaua București au încheiat nedecis partida disputată pe sinteticul din Ștefan cel Mare, scor 1-1. În cealaltă partidă, cu implicații în partea superioară a clasamentului, Comprest GIM a învins Victoria București în deplasare cu scorul de 4-2. Configurația podiumului rămâne însă neschimbată, cu Steaua București (19p) pe primul loc, urmată de ACS FC Dinamo (17p) și Victoria București (16p).

Iată toate rezultatele etapei a 7-a din Liga 4 București:

METALOGLOBUS 2 – BUCHAREST UNITED 1-6

ACS FC DINAMO – STEAUA BUCUREȘTI 1-1

VICTORIA BUCUREȘTI – COMPREST GIM 2-4

TRICOLOR – ROMPRIM 1-4

REAL CRÂNGAȘI – ASALT 0-2

AFC RAPID – CARMEN 0-3

LPS MIRCEA ELIADE – VIS DE BUCUREȘTI 7-0

UNIREA POLI – PROGRESUL 2005 0-5