Power Team (L5) și FC Asalt (L4) și-au dat întâlnire sâmbătă pe stadionul Coresi pentru o partidă amicală. Chiar dacă antrenorii Sorin Ștefan și Cezar Cojocariu nu au avut la dispoziție toți jucătorii, cele două echipe au oferit un spectacol agreabil.

Power Team - AFC Asalt 2-2 / Gabriel Pristolian

În prima repriză, formația de Liga 4 a condus jocul, a deschis scorul prin Gață și a avut câteva ocazii bune pentru a se desprinde, însă Prelipceanu a intervenit salvator. Apoi, golgheterul Gabriel Pristolian și-a făcut numărul, restabilind egalitatea.

În partea secundă, Tescu a marcat pentru FC Asalt, însă avantajul a fost imediat anulat de Alex Efros. Paznicii a fost aproape de victorie, dar bara a fost a portarului Bogdan Ștefan la un șut expediat de la 25 de metri. Mingea a revenit în teren la Băbeanu, dar atacantul a fost blocat la timp de Mocănașu.

AFC Asalt se află pe locul 5 în clasamentul Ligii a 4-a București și speră la o evoluție bună în retur care să-i permită participarea în play-off.

Power Team ocupă poziția a 4-a în Liga 5 București și are de gând să obțină, în partea a doua a sezonului, ceva mai multe puncte decât în tur.