Stadionul Rocar a găzduit, sâmbătă, meciul din cadrul etapei a 9-a dintre AFC Rapid și ACS Bucharest United. Având în vedere situația din clasament, oaspeții aveau statut de favoriți.

AFC Rapid - ACS Bucharest United 1-1

Giuleștenii au început bine sezonul cu două victorii și un egal, însă a urmat o serie de 5 înfrângeri, surprinzător fiind eșecul cu Vis de București, din etapa precedentă.

Bucharest United a reușit în prima parte a turului să câștige cinci partide și a pierdut doar cu Steaua, Dinamo și, în prima etapă, cu Vis de București.

Meciul de pe Rocar a fost dominat în cea mai mare parte de oaspeți, însă rapidiștii antrenați de Robert Georgescu au stat bine în teren. Până la finalul primei reprize scorul nu s-a modificat. În partea a doua, Bucharest United a intrat determinată să înscrie și să își adjudece toate punctele.

De înscris, oaspeții au reușit să deschidă scorul prin Mariș, însă victoria le-a fost refuzată. Portarul Anton Oprea și buturile apărate de acesta s-au opus majorării scorului, iar în minutul 70 s-a produs egalarea. Rapid a transformat în gol, prin Stoica, o lovitură indirectă acordată pentru o minge trimisă la portar.

Finalul meciului s-a jucat pe contre, ambele echipe încercând să dea lovitura, însă tabela nu s-a mai modificat. Astfel, Bucharest United a pierdut puncte importante, iar Rapid a întrerupt seria eșecurilor.

În runda a 10-a, Rapid are misiune imposibilă în Ghencea, iar Bucharest United va fi gazdă pentru Real Crângași.

Rezultatele etapei a 9-a:

AFC RAPID – ACS BUCHAREST UNITED 1-1
ROMPRIM – COMPREST 1-4
TRICOLOR – AFC ASALT 0-3
VICTORIA – CARMEN 0-1
REAL CRÂNGAȘI – VIS DE BUCUREȘTI 0-2
LPS MIRCEA ELIADE – STEAUA 0-20
METALOGLOBUS – PROGRESUL 2005 0-5
ACS FC DINAMO – ACS UNIREA POLITEHNICA 9-1

AFC RAPID: Oprea – Panait, Stoica, Cosmescu, Chirvase, Croitoru, Pîrvescu, Costache, Berechet, Stoian, Zencin
Rezerve: Georgescu, Popa
Antrenor: Robert Georgescu

ACS BUCHAREST UNITED: Cubicciotti – Harle, Știrbu, Mateescu, Frîncu, Lupescu, Comănceanu, Duță, Dragomir, Mariș, Stamate
Rezerve: Gabor – Grigore, Barbu, Paterău, Niță, Tudorache, Stoian
Antrenor: Marius Ștefan