Steaua București are maxim de puncte după 4 etape. Meciul cu Romprim nu a fost programat și Comisia de Disciplină a AMFB va omologa rezultatul cu 3-0 pentru roș-albaștri. Acesta este cel de-al doilea meci pe care echipa lui Marius Lăcătuș îl câștigă la masa verde în acest sezon.

Steaua București

Momentan, în clasamentul oficial, pe primul loc a urcat ACS FC Dinamo, care a învins una dintre echipele văzute ca favorită înainte de startul sezonului. AS CS AS Carmen București 1937 a fost înscrisă nelegal în competiție de AMFB, ca și sezonul trecut, deoarece nu avea Certificat de Identitate Sportivă și, implicit, Aviz de Funcționare ca structură sportivă.

Dovada a fost făcută săptămâna trecută prin faptul că Ministerul Tineretului și Sportului i-a eliberat aceste documente pe data de 07.09.2018! Conform Hotărârii Comitetului de Urgență al FRF din data de 13.09.2018.

AFC Rapid a fost învinsă surprinzător de AS Tricolor FC și pierde momentan legătura cu podiumul.

Astăzi, Victoria București va trece cu siguranță pe primul loc, având meci pe teren propriu cu Real Crângași. Tot azi va avea loc un meci interesant între nou-înființata ACS Bucharest United și Progresul 2005. Oaspeții pornesc cu statut de favoriți, însă ambiția poate crea o nouă surpriză în această etapă.

 

Iată programul și rezultatele meciurilor din etapa a 4-a:

Vineri, 14 septembrie

ROMPRIM – STEAUA 0-3, NEPROGRAMARE
AS CS AS CARMEN BUCUREȘTI 1937 – ACS FC DINAMO 1-2
AS TRICOLOR FC – AFC RAPID 1-0

 

Sâmbătă, 15 septembrie, ora 17:00

ACS VICTORIA BUCUREȘTI – AFCS REAL CRÂNGAȘI 6-1
ACS BUCHAREST UNITED – CS PROGRESUL 2005 4-3 (0-2)
AFC COMPREST GIM – LPS MIRCEA ELIADE 5-1
AFC ASALT – SC METALOGLOBUS SA 3-1
AFC VIS DE BUCUREȘTI – ACS UNIREA POLI 2-4