Bucharest United produce surpriza: 4-3 cu CS Progresul 2005

0
1119

ACS Bucharest United, aflată la prima participare în Liga 4, a reușit sâmbătă să învingă una dintre echipele cu pretenții la un loc în play-off.

ACS Bucharest United - CS Progresul 2005 4-3

CS Progresul 2005 a suferit în vară o remaniere totală a lotului, fiind aduși jucători cu multă experiență. Însă nu a fost suficient și buturuga mică a dat peste cap calcul hârtiei.

Oaspeții au încercat să rezolve meciul din primele minute, mizând pe lipsa de maturitate a adversarului. Și tactica a dat roade. În prima jumătate de oră, echipa antrenată de Vali Negru a luat cu asalt poarta apărată de Gabor. Apărarea gazdelor a fost surpriză frecvent și Progresul 2005 a marcat de două ori. Diferența putea fi însă mult mai mare fără intervențiile portarului.

În ultimul sfert de oră, Bucharest United a început să arate mai mult interes pentru ofensivă. Pe fondul epuizării resurselor fizice ale adversarilor. Ceea ce a dat de înțeles că repriza secundă va avea o cu totul altă desfășurare.

Imediat după pauză, focul s-a mutat la poarta lui Cezar Stancu. La prima fază periculoasă, acesta a evitat reducerea diferenței în situație de unu la unu, dar nu s-a mai putut opune egalării la următoarele acțiuni ale gazdelor. Și era clar că Bucharest United nu se va mulțumi doar cu un punct.

Oaspeții au mai avut răbufniri de orgoliu, dar acestea au fost sporadice. Acestea ar fi putut influența decisiv rezultatul. Însă, Gabor a mai avut o paradă foarte bună, dar și transversala l-a ajutat la o fază în care nu mai putea să intervină.

La jumătatea reprizei, scorul a devenit 3-2 și gazdele nu mai puteau rata victoria. În minutul 90, au înscris cel de-al patrulea gol, dar euforia tinerilor fotbaliști a fost taxată imediat de Lungu. Atacantul a scăpat singur spre poartă și a stabilit scorul final: 4-3.

Etapa viitoare, ACS Bucharest United va juca în deplasare la Unirea Politehnica, în timp ce Progresul 2005 va înfrunta Steaua București pe teren propriu.

ACS BUCHAREST UNITED: Gabor – Lazăr, Harle, Mateescu, Stamate, Frîncu, Dragomir, Tudorache, Lupescu, Maris, Duțu
Rezerve: Cubicciotti – D. Grigore, Paterau, Comanceanu, Barbu, Știrbu
Antrenor: Marius Ștefan
Antrenor secund: Cătălin Teodorescu
Preparator: Erwa Al Nabli

CS PROGRESUL 2005: Stancu – E. Nicu, R. Ilie, Dinulescu, Dimitrioglo, Rotaru, Stoica, Dumitrică, Tontea, Stanciu, Lungu
Rezerve: Grancea, Pană, Ciortescu, Gață, Arsena, M. Gheorghe, Busuioc
Antrenor: Vali Negru