Comitetul Executiv al AMFB intră de astăzi în ședințe pentru organizarea play-off-ului Liga 4. În același timp, AFC Asalt și AFC Rapid au depus motivele pe larg ale contestațiilor introduse sâmbătă la meciurile cu Carmen și, respectiv, Dinamo.

AMFB

În curtea AMFB s-a strâns și un grup format din aproximativ 10 suporteri steliști care așteptau juriștii CSA Steaua să depună contestație cu privire la organizarea primelor două etape din play-off pe stadionul Giulești.

Cu toate că a încheiat sezonul regulat pe locul secund, CSA Steaua are prima șansă la titlul de campioană a Capitalei. Cu condiția ca juriștii clubului să conteste Academia Rapid din toate punctele de vedere, mai ales că ultima făcătură a Comitetului de Urgență al FRF deschide o nouă perspectivă. Prin modificările preconizare sunt încălcate vreo trei legi organice. Totuși, Comitetul de Urgență al FRF nu este Parlamentul României pentru a putea modifica legislația.

Astfel, miercuri se vor judeca la Comisia de Disciplină a AMFB patru contestații extrem de importante, iar joi Comisia de Recurs se va pronunța dacă un meci oficial se poate desfășura pe un stadion neomologat. Așadar, o săptămână interesantă plină de potențial penal.