Activitatea AMFB a fost blocată astăzi de cercetările Poliției în cazul spargerii produse în timpul nopții. Angajații AMFB au intrat în sediu doar invitați de polițiști. Totuși, cineva a lucrat. Nu se știe încă cine și de unde, dar, cel târziu la ora 14.30, pe site-ul AMFB a postat Regulamentul pentru play-off-ul Ligii a 4-a.

Polițist cu Lumînare la AMFB

Cu toate că pe rolul comisiilor jurisdicționale se află trei litigii importante și rezultatele sezonului regulat nu au fost omologate, persoana respectivă, cu de la sine putere, a stabilit și echipele care vor participa în faza finală a Ligii a 4-a.

Dacă în cazul primelor trei clasate nu sunt probleme, înscrierea ASC FC Dinamo în play-off reprezintă un abuz grav. Joi, la Comisia de Recurs se va stabili dacă un meci oficial poate fi disputat pe un teren omologat sau nu, iar în funcție de această decizie în play-off poate participa ACS FC Dinamo sau AFC Asalt.

Chiar dacă decizia Comisiei de Recurs va fi favorabilă ACS FC Dinamo, mai rămân deschise două litigii care pot modifica total configurația locurilor 4, 5 și 6.

Însă, totul este aranjat în așa fel încât chiar dacă Comisia de Recurs a FRF și Comisia de Disciplină a AMFB dau câștig de cauză celor de la AFC Asalt, în play-off va participa tot ACS FC Dinamo.

O manevră tipică pentru AMFB-ul condus de uzurpatorul Marian Lumînare!