Bucharest United a încheiat turul pe locul 5 în clasamentul Ligii a 4-a București, datorită victoriei cu 2-1 obținută sâmbătă la capătul meciului cu Carmen.

 Gazdele plecau cu ascendentul victoriei clare din CupaRomâniei. Pe 13 noiembrie, în faza sferturilor, Carmen s-a impus cu scorul de 4-1 și va juca în semifinale cu ACS FC Dinamo.

Meciul de campionat s-a disputat pe terenul sintetic situat pe Intrarea Vrabiei. Echipa antrenată de Vali Bădoi a început bine și nu dădea semne că va avea probleme. Primele ocazii clare au fost la poarta apărată de Gabor și portarul oaspeților a avut bara la el în prima repriză, în două rânduri. Însă, Carmen a deschis scorul în minutul 10. Batchabi a scăpat singur spre poartă, Gabor a plonjat la picioarele atacantului, dar mingea a intrat în posesia lui Kana. Camerunez l-a văzut liber pe Stelian Stancu în zona centrală și experimentatul căpitan al gazdelor nu a iertat.

Avantajul gazdelor nu a ținut decât 7 minute. Dragomir a scăpat pe contraatac și a restabilit egalitatea. Tot el a fost faultat în careu, însă portarul i-a ghicit intenția și s-a opus cu succes execuției de la var.

Partea a doua a meciului s-a disputat pe contre, ambele echipe având situații bune din care să își apropie victoria. Unicul gol a fost înscris de același Dragomir la jumătatea reprizei secunde, însă Bucharest United a avut viață grea până la finalul jocului. Apărarea a rezistat cu succes și ospeții au plecat cu trei puncte importante de pe terenul ocupantei locului3.

Campioană de toamnă, fără emoții, este Steaua București. Cu 14 victorii, o remiză și un golaveraj impresionant (98-2), echipa antrenată de Marius Lăcătuș nu are încă adversar care sa-i pericliteze obiectivul. Însă, e de așteptat ca în pauza competițională, toate echipele care-și doresc participarea în play-off să își întărească lotul de jucători.

 Prima etapă a returului se va disputat la finalulsăptămânii, dacă se va considera că vreme permite desfășurarea meciurilor.