AFC Asalt a fost miercuri gazdă pentru Academia Rapid. Meciul s-a desfășurat într-o atmosferă liniștită, fără spectatori, pe stadionul Electromagnetica.

AFC Asalt - Academia Rapid 0-4 / Cezar Stancu și Daniel Niculae

Diferența dintre cele două echipe a fost evidentă din primele minute. Însă, fără Daniel Niculae, Academia Rapid este o echipă accesibilă chiar și pentru nivelul Ligii 4. Atacantul și-a arătat clasa și a făcut diferență până la pauză cu un hattrick.

În partea secundă, oaspeții au mai înscris o dată și au închis tabela la 0-4. Academia Rapid, în actuala componență, a dovedit că pe teren nu are un adversar capabil să îi pună probleme serioase.

Din păcate pentru Pancu & Co, la capitolul juridic Academia nu are nicio bază pentru a revendica locul în barajul pentru promovarea în Liga 3.

Nici ultimele manevre nu o vor ajuta. Înființarea unui SA pe data de 20 aprilie 2018, chiar dacă primește CIS, nu rezolvă cu nimic problema. Această structură nou-înființată poate doar solicita înscrierea în Liga 5, ediția 2018/2019.

Probabil că se va încerca substituirea, însă această mișcare se va produce cu unicul scop de a obține promovarea, iar această procedură este interzisă de Statut, ROAF și, în primul rând, de lege. Însă pe acest subiect vom reveni mai pe larg.

AFC Asalt are meci greu astăzi pe Rocar cu Comprest GIM, echipa patronată de Lumînare. Partida va începe de la ora 17.00.